Malang Kembali 2008



Minggu ngarep tanggal 22-25 Mei 2008, arep diadakno acara Malang Kembali. Ana ing djalan Idjen. Koyo taun-taun winginane. acarane jelas seru, apik tur edi peni.
Koyo tho, Pagelaran Ringgit Purwo (Wayang Kulit), Lomba Egrang, Engklek (jik kelingan dolanan kui?), Gobak sodor, lan wuakeh liyane (sing jelas ora ono PS opo maneh Online Game). Kabeh disetting koyo Malang jaman biyen. Lampune wae Ubli. Pengen ngGawe Blangkon, udeng, sarungan , opo maneh numpak sepeda unto malah iso gawe acarane semarak.
Neng kono enek panganan ndeso pisan, koyo Glali, Ronde, Orem-orem, jajanan pasar lan wuakeh wes.. Pokok’e minimal awak’e dewe iso Nostalgia, ngeling-ngeling jaman neng ndeso biyen.
Mulane dulur ojo lali jam 8 isuk nganti jam 12 wengi. nek iso yo mlaku wae, motor’e diparkir wae. amarga, dalan ijen jam semono bebas soko motor beluk. Nek sampeyan pingin numpak Cikar utawa Bendi, jelas wonten.
Tinurut pengalaman, paling penak teko wae jam 4 opo 5 sore, muleh jam 8 bengi.
Ngantos kesupen nggeh!!!!
( Maaf buat anda yang tidak mengerti bahasa diatas).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s